Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat s-a urcat beat la volanul unei mașini și a provocat un accident rutier în Șona. Avea și permisul anulat

Publicat

alcool la volan

Un bărbat s-a urcat vineri seara beat la volan și a provocat un accident rutier pe o stradă din Șona. După ce a provocat accidentul bărbatul și-a continuat deplasarea, însă a fost depistat de polițiști.

Când oamenii legii l-au verificat în baza de date, aceștia au descoperit că bărbatul avea permisul suspendat. În urma accidentului bărbatul s-a ales cu două dosare penale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 august, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, au intervenit, pe strada Viilor din comuna Șona, petru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale și identificarea conducătorului auto care ar fi produs evenimentul.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, un bărbat, de 32 de ani, din Șona, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a întrat în coliziune cu un autoturism, care era parcat pe marginea drumului, după care și-a continuat deplasarea. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești.

Bărbatul a fost depistat de polițiști, imediat după producerea evenimentului, pe strada Lungă, din comuna Șona.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etililotest, iar rezultatul a arătat valoarea de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax