Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat și-a bătut soția pentru că l-a amenințat că „va pleca la altul”: Scandalul a fost aplanat de jandarmi

Publicat

Un scandal a izbucnit sâmbătă seara într-un local de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia. Un bărbat și-a bătut soția pentru că aceasta s-a plâns că nu primește „dovezi de iubire”, drept pentru care l-a amenințat că „va pleca la altul”. Conflictul a fost aplanat de un echipaj al jandarmeriei, iar pe numele bărbatului au fost întocmite actele premergătoare cercetării penale.

Sâmbătă, 4 august 2012, un echipaj de jandarmerie a intervenit la un local situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia şi a aplanat un conflict în care erau implicaţi doi soţi. Incidentul a avut loc în jurul orei 21.30 şi a fost semnalat prin apel la 112.

Din verificările efectuate la faţa locului, jandarmii au descoperit că I. Cornel, în vârstă de 28 de ani şi-a îmbrâncit şi lovit de mai multe ori soţia, provocându-i leziuni pentru care femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Motivul divergenţelor dintre cei doi se pare că îl constituie reproşurile soţiei legate de faptul că de mai mult timp nu a “mai primit nicio dovadă de iubire” din partea soţului, drept pentru care l-a înştiinţat că “va pleca la altul”.

Cei doi soţi, împreună cu martorii la eveniment, au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Alba unde, iar pe numele lui I. Cornel au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările în cauză vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax