Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat și-a dat seama că i s-a furat portmoneul într-un local din Alba Iulia. Ce s-a întâmplat după ce a sesizat poliția

Publicat

Un bărbat a rămas fără portmoneu după ce a intrat într-un local din Alba Iulia. La scurt timp după ce și-a dat seama că portofelul i-a fost furat a sesizat oamenii legii. 

Fapta s-a petrecut sâmbătă, 22 iulie, iar la scurt timp, cel care ar fi sărvârșit furtul a fost identificat de polițiști.

Furtul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 23 iulie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la  data de 22 iulie 2023, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 37 de ani, din Teiuș cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un local public din Alba Iulia, i-a fost sustras portmoneul în care avea documente și 300 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșire furtului, asupra acestuia fiind găsit portmoneul și o parte din suma de bani reclamată ca furată.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax