Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat și două minore au intrat într-un supermarket din Zlatna. Motivul pentru care s-au ales cu dosar penal la ieșire

Publicat

Un bărbat și două minore au intrat într-un supermarket din Zlatna. La ieșire s-au ales cu dosar penal. Motivul este unul simplu. Acesta a fost prezentat de IPJ Alba, în buletinul de presă din 13 iunie. 

Cei trei ar fi reușit să fure un coș cu produse care valorau aproape 1.400 de lei.

Modul în care au procedat a fost detaliat de oamenii legii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 iunie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Orașului Zlatna au identificat un bărbat de 35 de ani  din Alba Iulia care, alături de două minore din Alba Iulia, este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În dimineața zilei de 18 martie 2024, cei 3 s-ar fi deplasat la un supermarket din Zlatna, iar în timp ce doi dintre ei ar fi distras atenția personalului de serviciu, unul ar fi părăsit incinta magazinului cu căruciorul în care se aflau produse alimentare și nealimentare în valoare de 1.395 lei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor trei, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vaile

    joi, 13.06.2024 at 15:15

    astia au dat lovitura si in vintu de jos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax