Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat și o femeie din Alba Iulia, reținuți de Poliție, după ce au fost prinși la furat. Ce au sustras dintr-o gospodărie

Publicat

Un bărbat și o femeie care au fost prinși în flagrant în timp ce transportau un bun furat au fost reținuți de polițiști. Cei doi nu erau la prima faptă de furt.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, marți, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 25 de ani și față de o femeie de 30 de ani, din Alba Iulia, care sunt cercetați pentru furt calificat.

Marți după-amiaza, cei doi au fost depistați de un echipaj de ordine publică, în flagrant delict, în timp ce transportau o cușcă metalică pe care ar fi sustras-o din curtea unei locuințe din municipiul Alba Iulia, după ce ar fi escaladat gardul împrejmuitor.

Cei doi, care nu sunt la prima faptă de furt, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax