Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat și o femeie, prinși de polițiștii din Aiud, la o lună distanță după ce au spart o casă. Câți bani au reușit să fure

duba politie

Publicat

Un bărbat și o femeie care locuiesc în județul Mureș au dat o spargere la Aiud. Fapta a avut loc în data de 4 iulie, iar cei doi au fost prinși miercuri, 31 iulie. 

Pentru a-i prinde, polițiștii din Aiud au mers până în localitatea în care aceștia locuiesc în Mureș, unde le-au percheziționat casa. 

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba în buletinul de presă din 1 august 2024.

Potrivit IPJ Alba, în cursul zilei de ieri, 31 iulie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au identificat și reținut două persoane, în vârstă de 46 de ani, respectiv 36 de ani, care sunt bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor, a reieșit că, în după-amiaza zilei de 4 iulie 2024, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Sângeorgiu de Mureș, județul Mureș, și o femeie de 36 de ani, din localitatea Prisăcani, județul Iași, care locuiește, fără forme legale, în localitatea Sângeorgiu de Mureș, ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din municipiul Aiud, de unde ar fi sustras suma de 16.000 de lei.

Pentru probarea activității infracționale, în dimineața zilei de 31 iulie 2024, polițiștii din Aiud, sub supravegherea procurorilor, au percheziționat locuința celor doi, din localitatea Sângeorgiu de Mureș.

Fața de aceștia, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 1 august 2024, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate