Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat și o femeie, trimiși în judecată pentru o tâlhărie comisă în toaleta de la Alba Mall. Cum au acționat

Publicat

Două persoane din Alba, un bărbat și o femeie, au fost trimiși în judecată pentru o tâlhărie pe care au comis-o în 2020, într-o toaletă din Alba Mall, din Alba Iulia. 

La mai bine de doi de la comiterea infracțiunii cei doi au fost trimiși în judecată. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de camere preliminară în data de 26 ianuarie 2023.

Cei doi vor fi judecați pentru o faptă din 5 septembrie 2020. Potrivit motivării instanței, motivare care a devenit publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro:

”- inculpata, în data de 05.09.2020, în jurul orei 12:10, în timp ce se afla în incinta unei toalete din complexul comercial Alba Mall,, împreună cu inculpatul , a agresat-o fizic pe persoana vătămată și în această împrejurare l-a îndemnat pe inculpat să îi sustragă persoanei vătămate telefonul mobil;

– inculpatul, în data de 05.09.2020, în jurul orei 12:10, în timp ce se afla în incinta unei toalete din complexul comercial Alba Mall împreună cu inculpata a agresat-o fizic pe persoana vătămată și în această împrejurare i-a sustras persoanei vătămate telefonul mobil„, se arată în motivarea instanței.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată. Acesta va fi judecat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax