Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat trimis în judecată după ce a vândut etnobotanice în Alba Iulia, Micești sau Șard. Dosar al procurorilor DIICOT

Publicat

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Alba Iulia, după ce a vândut unor persoane, de mai multe ori, substanțe etnobotanice. Este vorba despre o serie de tranzacții făcute în Alba Iulia, Șard sau Micești. 

Recent, în data de 31 mai 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat de magistrații Tribunalului Alba. 

În motivarea instanței din camera preliminară este detaliat pe scurt pentru ce va fi judecat bărbatul.

Potrivit motivării instanței, în actul de sesizare a instanței s-a reținut, în esență, în sarcina inculpatului că în perioada septembrie 2020 – vara anului 2021, pe raza localităților Alba Iulia, Micești sau Șard, în baza unei rezoluții infracționale unice, a vândut/oferit noi substanțe psihoactive mai multor persoane, respectiv:

– în perioada septembrie 2020 – mai 2021, aflându-se în localitățile Alba Iulia, Micești sau Șard, i-a vândut noi substanțe psihoactive numitului (…) de mai multe ori, în total 300-400 grame, contra sumei totale de 21.000 lei (3 acte materiale);

– în vara anului 2021, i-a vândut noi substanțe psihoactive numitului, (…) de 10 ori, cu prețul de 100 lei gramul (10 acte materiale)

– în vara anului 2021, i-a oferit pentru consum noi substanțe psihoactive numitului (…), fără bani, o singură dată (un act material).

Dosarul se va judeca pe rolul Tribunalului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax