Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat turmentat din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal. A produs un accident și a fugit de la fața locului

Publicat

Un bărbat din în vârstă de 47 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal, după ce, sâmbătă, 17 noiembrie, în timp ce conducea pe DN1, în afara localității Galda de Jos, a intrat în coliziune ușoară cu un alt autoturism și a fugit de la fața locului. Bărbatul a fost identificat, iar, pentru că emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că Ioan D., de 47 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune uşoară cu un alt autoturism, după care şi-a continuat deplasarea.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost identificat pe raza comunei Galda de Jos, după ce a parcat autoturismul în curtea unui imobil. Întrucât emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, manifestând un comportament sfidător faţă de poliţişti.

Faţă de Ioan D. a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de refuz de a se supune recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi sfidarea organelor judiciare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax