Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat va fi judecat la trei ani după ce a înșelat o persoană din Alba cu vânzarea unui Iphone 12 Pro Max. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat va fi judecat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, pentru înșelăciune. Mai exact este vorba despre clasică înșelaciune cu produse vândute de la distanță, unde victima a căzut o persoană din Alba. 

Inculpatul este din satul Gâdinți, județul Neamț, și a fost identificat de anchetatori pe baza informațiilor primite de la persoana vătămată.

Mai exact, persoana din Alba a vrut să cumpere de la bărbatul din Neamț, un telefon marca Iphone 12 Pro Max și a trimis chiar și un avans, urmând ca după ce telefonul ajunge să plătească restul de bani curierului.

Însă, nu a mai primit telefonul și nici banii înapoi, și mai mult de atât, vânzătorul nu a mai răspuns la apeluri.

Fapta s-a petrecut în urmă cu trei ani și abia în data de 23 mai 2023, vânzătorul a fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Potrivit motivării instanței de când dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, ”în perioada 29.11.2020 – 02.12.2020, a indus-o în eroare pe persoana vătămată cu privire la achiziționarea de către cea din urmă a unui telefon mobil marca Iphone 12 Pro Max, în schimbul sumei de 5200 lei, persoana vătămată virând în contul aparținând inculpatului, cu titlul de avans, suma de 500 lei, urmând ca la primirea bunului, aceasta să achite ramburs suma de 4.700 lei, dar inculpatul nu i-a expediat bunul și nu a mai răspuns la telefon”, se arată în documentul citat.

Drept urmare la trei ani de la înșelaciune bărbatul din Neamț va fi judecat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax