Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un bătrân din Blaj a fost tâlhărit de un minor căruia i-a propus să întrețină relații sexuale. Ce pedeapsă a primit tânărul

Publicat

Un bărbat de 80 de ani, din Blaj a fost tâlhărit de un minor căruia i-a propus să întrețină relații sexuale în schimbul sumei de 30 de lei. 

Fapta s-a petrecut în urmă cu un an, în 19 martie, iar un an mai târziu, în 1 aprilie, minorul a fost condamnat de magistrații judecătoriei Blaj pentru tâlhărie. 

Ce s-a întâmplat, potrivit motivării instanței din Blaj. În ziua respectivă, minorul a plecat de la liceul la care învăța, alături de mai mulți colegi. La un moment dat, aceștia au fost abordați de bărbatul de 80 de ani care le-a propus să întrețină relații sexuale contra sumei de 30 de lei.

Tânărul în cauză a acceptat propunerea bătrânului și s-au deplasat în curtea fostei fabrici de cărămidă din oraș. Faptele sexuale nu s-au consumat deoarece în curtea fabricii au ajuns și restul tinerilor.

Aceștia  ”l-au auzit pe (n.r. minor) adresându-i-se persoanei vătămate cu formula „Ce mă, acuma nu mai vrei să dai banii”, după care i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feței. Aceasta a căzut la pământ, moment în care (n.r. minorul) s-a aplecat asupra ei și i-a sustras din buzunarul interior al gecii suma de 30 lei” se arată în motivarea Judecătoriei Blaj.

Bătrânul cazut jos l-a lovit pe minor cu piciorul în cap, iar tinerii au fugit din zonă. Din suma de 30 de lei furată de la bătrân, tânărul i-a dat 6 lei unui prieten să își cumpere țigări, de alți 9 lei și-a luat el țigări, iar restul de 15 lei au fost găsiți de jandarmi asupra acestuia.

În data de 1 aprilie 2020, magistrații de la Judecătoria Blaj l-au condamnat pe minor la măsura educativă a supravegherii pe o durată de 5 luni, 15 lei despăgubiri civile către bătrân și  la plata sumei de 663 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, se arată în minuta pe scurt de la Juddecătoria Blaj. Decizia nu a fost defnitivă.

sursă foto: Arhiva Alba24.ro, rol ilustrativ

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax