Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bătrân din Ocna Mureş a fost găsit mort, cu faţa în apă, într-un canal din curtea unui imobil din oraş

Publicat

pol

Un bărbat de 78 de ani din Ocna Mureş a fost găsit decedat, în curtea unui imobil din oraş. Din cercetările poliţiştilor, acesta încercase să desfunde un canal de colectare a apelor pluviale, după ce consumase băuturi alcoolice. S-a lovit, însă, cu capul de marginea căminului, iar impactul i-a fost fatal.

Miercuri, la ora 17.32, Poliţia din Ocna Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unui imobil din Ocna Mureş se afla o persoană decedată.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe B.T., de 78 de ani, din Ocna Mureş, care era decedat, poziţionat pe burtă, cu faţa în apă. într-un canal de scurgere a apelor pluviale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că victima a consumat băuturi alcoolice, iar, după-masă, a intervenit pentru a desfunda canalul de colectare a apelor, cu o adâncime de circa 50 de cm.

La examinarea sumară a cadavrului, s-a constatat ca acesta prezenta o leziune superficială în zona capului, care putea fi produsă prin lovirea de marginea căminului.

Cadavrul a fost depus la morga fostului Spital Orăşenesc Ocna-Mureş, unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax