Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bioterapeut, candidatul ALDE Alba pentru Primăria Teiuș. Cu ce ”rețetă” vrea să câștige

Publicat

Andreea Pop, bioterapeut, este candidatul ALDE Alba pentru funcția de primar al orașului Teiuș. Deși nu a mai făcut politică până acum, aceasta consideră că în Teiuș este nevoie de o schimbare, de un ”aer nou”, atât pe scena politică, cât și în administrația locală. 

Echipa care o susține pe Andreea Pop este formată în mare parte din tineri care vor să redefinească administrația din Teiuș. ”Vrem să dăm un imbold, tinerilor care vor să se afirme în oraș”, a declarat aceasta într-o confeirnță de presă susținută vineri, la sediul formațiunii politice din Alba Iulia.

În principal, campania politică cu care candidatul ALDE își dorește să atragă alegătorii de partea ei și a echipei este bazată pe revigorarea orașului.

Mai exact, dacă va ajunge la conducerea orașului, acesta își propune să creeze condiții pentru noi locuri de muncă destinate tinerilor și să aducă noi investiții în sistemul educațional.

Promite atragerea de investitori în oraș, dar vrea și o schimbare ”la față” a orașului. Piste de biciclete, parcări, zone de agrement pentru tineri, dar și pentru vârstnici, sunt propuneri enumerate de Andreea Pop.

Aceasta a vorbit și de înființarea unui hub cultural, în cadrul bibliotecii din oraș, dar și de investiții în infrastructură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax