Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bolnav cu viroză a pus pe jar autoritățile din Satu Mare. Lucrase în Italia cu niște chinezi și avea simptome de gripă

Publicat

vaccin gripa

Județul Satu Mare a fost în alertă după ce un pacient suspect de infectare cu coronavirus a fost internat sâmbătă seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Medicii au răsuflat ușurați după ce au văzut analizele. 

Conform satumareonline.ro, era vorba despre un bărbat sosit recent din Italia, unde a declarat că avut contact cu cetăţeni chinezi.

Potrivit propriilor declaraţii, chinezii nu erau bolnavi, însă el prezintă simptomele specifice unei viroze, ceea ce nu înseamnă neapărat că ar fi purtătorul virusului mortal.

Pentru a evita orice risc, medicii de la UPU Satu Mare au luat măsurile specifice de protecţie conform protocolului în asemenea cazuri şi au dispus transportarea şi izolarea sa la Secţia de Boli Contagioase a Spitalului Judeţean, unde i s-au făcut analize suplimentare. 

Jurnaliștii de la Satu Mare scriu că din analizele realizate, bărbatul nu are coronavirus ci o viroză. 

”Cel puțin așa rezultă în urma analizelor care i s-au făcut la Secția de Boli Contagioase a Spitalului Județean și care au infirmat prezența virusului mortal în organismul acestuia, astfel că sătmărenii pot să răsufle ușurați.

De-altfel, pacientul a fost externat cu recomandarea să rămână în izolare la propriul domiciliu, dar pățaniile sale încă nu s-au terminat. Membru al comunității de romi din satul Petin, se pare că acesta nu a fost lăsat de familie să intre în casă, deoarece toate rudele sunt acum înspăimântate de coronavirus, așa că, în lipsa unei idei mai bune, acesta a fost transportat cu ambulanța înapoi la Satu Mare, unde speră să fie internat la spital măcar peste noapte” a scris satumareonline.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax