Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bulgar a fost amendat de polițiștii din Zlatna. Vindea fără acte motoferăstraie și mașini de tuns

Publicat

politie

Un bulgar de 48 de ani a fost prins de polițiști în timp ce vindea produse electronice, fără a deține autorizație de comerț. Pe lângă că a primit 500 de lei amendă, acestuia i s-au confiscat și bunuri în valoare de peste 500 de euro.

Potrivit IPJ Alba, la data de 08 februarie 2019, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice l-au identificat pe un bărbat de 48 de ani, din Bulgaria, care oferea pe raza oraşului Zlatna, spre comercializare motoferăstraie, mașini de tuns și felinare electrice, fără a deține autorizație în vederea efectuării de acte de comerț.

Faţă de bărbat s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 500 lei conform Legii nr. 12/1990-R privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar bunurile, în valoare totală de 540 Euro au fost confiscate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax