Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bunic din Alba și-a uitat borseta cu 20.000 de lei în tren, la Cluj. Cine a găsit-o și cum au reacționat oamenii legii

Publicat

Un polițist și un jandarm din Cluj-Napoca au restituit o borsetă cu acte și 20.000 de lei unui bătrân din Alba care o uitase într-un tren.

Echipajul mixt a primit informația de la o femeie care a călătorit cu trenul și a găsit borseta în locul indicat.

Verificările au fost demarate rapid pentru a identifica bărbatul care a pierdut borseta și acesta a fost găsit la scurt timp, borseta fiindu-i restituită întreagă.

IPJ Cluj a postat pe Facebook felicitări pentru profesionalismul oamenilor legii.

Postarea IPJ Cluj:

„O doamnă de bună-credință care a călătorit cu trenul de la Mediaș la Cluj-Napoca anunța ieri echipajul mixt aflat pe peron, despre faptul că o persoană a uitat într-un vagon o borsetă.

Echipajul, format din agentul șef de poliție Șigăuan Daniel din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj Napoca și plutonierul adjutant Zegrean Paul, jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă a găsit borseta în locul indicat de doamnă.

Pe lângă documente personale, în borsetă se aflau peste 20.000 de lei.

Au fost demarate rapid toate verificările pentru identificarea bărbatului care a pierdut-o, cu gândul că oamenii nu poposesc în gară, se află adesea în tranzit, vin și pleacă, dar dacă verificările decurg bine, s-ar putea să îl găsească încă în oraș.

Asta s-a și întâmplat. Domnul B.I, în vârstă de 79 de ani, din județul Alba a fost identificat la scurt timp și chemat înapoi la gară, la sediul poliției, pentru a-i fi restituită borseta, spre uimirea acestuia, fără a-i lipsi bani din interior.

Felicitări pentru profesionalism!”, scrie pe pagina de Facebook a IPJ Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax