Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un cadru didactic de la o școală din Apuseni, trimis în judecată după ce ar fi lovit un elev. Ce s-ar fi întâmplat într-o pauză

Publicat

Un cadru didactic dintr-o școală din Apuseni a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă, după ce ar fi lovit un copil cu palma peste cap. 

Este vorba despre o femeie, profesor documentarist ce își desfășoară activitatea la școala din Lupșa, ”Dr Petru Șpan”. Fapa s-ar fi petrecut în 2020, iar procurorii din Câmpeni au avut nevoie de aproape doi ani pentru a cerceta cazul. 

Femeia a fost trimisă în judecată pe 7 decembrie 2021, pentru o faptă care s-a petrecut în luna februarie a anului 2020.

Potrivit surselor alba24.ro, dar și procurorilor din Câmpeni, fapta s-ar fi produs în timpul unei pauze. Atunci, mai mulți elevi erau strânși în bibilioteca școlii, iar o parte din ei jucau șah.

La un moment dat, un elev din grup ar fi luat un pix de pe masă și ar fi vrut să scrie în registrul cadrului didactic. În acel moment femeia l-ar fi lovit pe elev cu palma peste cap, gest urmat de un schimb de replici între aceasta și elev.

Momentan dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpeni, dar nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax