Connect with us
Publicitate

AIUD

Un câine a fost descoperit spânzurat de un copac, într-o localitate din Alba. Autoritățile renunță la anchetă

Publicat

În urmă cu aproape patru luni, un cetățean din Stremț făcea o descoperire macabră: într-o zonă din afara localității a găsit spânzurat de craca unui copac un câine. 

Cadavrul animalul a fost descoperit pe 23 februarie, în locul numit ”Deasupra Dealului”. La acel moment autoritățile au demarat o anchetă, dar fără a obține vreun rezultat. 

Mai exact, nu s-a reușit identificarea stăpânilor câinelui, deoarece animalul nu era cipat. De asemenea au fost audiați trei martori dar nu a fost întocmit un cerc de suspecți.

Acum, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, renunță la urmărirea penală, pentru uciderea animalelor fără drept. Prima ședință de confirmare a renunțării la urmărirea penală va avea loc pe 7 iulie, cauza fiind încadrată la autor necunscut.

În ultima perioadă la nivel județean, dar și local au fost înregistrate mai multe cazuri de violență și abuz asupra animalelor.

În județul Alba un tânăr este anchetat după ce a chinuit o pisică și a postat video-uri și fotografii pe o rețea de socializare. La Hunedoara,  un alt caz a oripilat opinia publică, unde doi minori au urcat un câine pe un bloc și l-au aruncat în gol.

foto: arhiva Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax