Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un cetăţean german a condus beat pe DN7 şi a ajuns cu maşina în şanţ, la Vinţu de Jos

Publicat

pol

Un cetăţean german s-a urcat, miercuri seara, la volanul unei maşini, având 1,08 mg/l alcool pur în aer expirat. Pe DN7, la Vinţu de Jos, acesta a pierdut controlul autoturismului şi a ajuns în şanţul de pe sensul său de mers. S-a ales cu dosar penal.

Polițiștii Postului de Poliţie Vințu de Jos au fost sesizați miercuri, la ora 19.50, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 7, pe ruta Sebeș către Deva.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constat că Eugen W., cetățean german, a condus autoturismul fiind în stare vădită de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de pe partea dreaptă a DN 7, pe direcția sa de mers.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba, unde i-au fost recoltate doup probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de Eugen W. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax