Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un cetăţean italian este cercetat de poliţiştii din Alba, după ce s-a izbit cu maşina de poarta unui imobil. Conducea sub influenţa alcoolului

Publicat

Un bărbat de 27 de ani din Italia a intrat în vizorul poliţiştilor după ce, din cauza alcoolului, a pierdut controlul maşinii şi a ricoşat cu acesta în poarta unui imobil din Alba Iulia, din impactul cu o maşină parcată.

La data de 15 septembrie, ora 5.20 poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Livezii din municipiul Alba Iulia, soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că B.G., un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Italia, în  timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un autoturism parcat după care autoturismul condus de italian a fost proiectat în poarta unui imobil.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.G. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o concentraţie alcoolică peste limita legală.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax