Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un cetățean ROMÂN aflat în Italia a DECEDAT din cauza coronavirus. Caz CONFIRMAT de Ministerul de Externe

Publicat

coronavirus

Ministerul de Externe a confirmat, citând surse oficiale italiene, că un cetățean român, infectat cu coronavirus a decedat în Italia. Potrivit unui mesaj transmis de DSP Alba, MAE face următoarele precizări:

În contextul informațiilor din mass-media care menționează decesul, în Republica Italiană, a două persoane de cetățenie română ca urmare a infecției cu COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în urma demersurilor Ambasadei României la Roma și ale Consulatului General al României la Milano, autoritățile italiene au confirmat, până în prezent, decesul unui cetățean român ca fiind cauzat de infecția cu COVID-19, pe fondul unor afecțiuni medicale pre-existente.

Citește și HARTĂ: România, la un pas de SCENARIUL 3. UPDATE: Bilanțul infectărilor a ajuns la 97 de persoane. Precizări DSP Alba

Situația cetățenilor români din Italia rămâne o prioritate permanentă pentru misiunea diplomatică și oficiile consulare ale României din Italia și orice informație cu privire la cetățenii români din Italia va fi comunicată public de către Ministerul Afacerilor Externe imediat ce aceasta va fi confirmată de către autoritățile italiene, care se concentrează, în prezent, în contextul situației extraordinare existente în Republica Italiană, cu toate eforturile și resursele umane, pe activitățile de salvare și tratament ale persoanelor infectate cu COVID-19.

UPDATE: Potrivit unor surse ar fi vorba despre o femeie peste 70 de ani din Borșa, cu afecțiuni medicale preexistente care se trata într-un spital din Lombardia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax