Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un cetăţean turmentat şi fără permis, din Cugir a intrat cu un autoturism într-un tractor parcat

Publicat

Pe strada Râul Mic din Cugir s-a petrecut, sâmbătă, la ora 18.40, un accident rutier în care un bărbat aflat la volanul unui autoturism, sub influenţa alcoolului a lovit un tractor parcat pe cealaltă parte a şoselei, provocând pagube materiale.

D.D. (32 de ani), din Cugir nu deţinea permis auto pentru nicio categorie de autovehicule. Nu doar atât, dar, în urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul autovehiculului a fost depistat cu o concentraţie de 0,70 mg/l de alcool în aerul pur expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Cugir, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În prezent, bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi conducerea unui autoturism cu îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax