Connect with us
Publicitate

AIUD

Un compartiment de recuperare medicală respiratorie, unic în județul Alba, se deschide joi la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud

Publicat

Compartimentul de recuperare medicală respiratorie, unic în județul Alba, se va deschide oficial joi, 3 august, de la ora 11:00, la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, pe strada Ecaterina Varga nr 6.

„Suntem mândri să anunțăm că am investit în echipamente de ultimă generație și am format o echipă de specialiști dedicată pentru a oferi cele mai bune servicii de recuperare în domeniul respirator.

Activitatea principală a echipei medicale multidisciplinare in cadrul compartimentului este centrată pe reabilitarea complexă a pacientului pulmonar cronic, atât în ceea ce privește afecțiunea respiratorie, cât și patologia asociată acesteia.

Pacienții sunt integrați într-un program de reabilitare pulmonară care se realizează conform ghidurilor în vigoare (schema terapeutică medicamentoasă adecvată si fisa de proceduri de recuperare: kinetoterapie respiratorie individuala, de grup sau pe aparate, Super Inductive System – tehnologie bazata pe intensitatea înaltă a câmpului electromagnetic, laser terapie,  aerosoloterapie) obtinandu-se o importanta ameliorare a functiei respiratorii”, a transmis managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, Noiela Cristina Vieru.

Programul evenimentului va include un tur al noilor noastre facilități, o prezentare a echipamentelor și tehnologiilor utilizate în Compartimentul de recuperare medicală respiratorie, precum și o discuție despre beneficiile acestui tip de terapie pentru pacienți.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax