Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un consilier local de la Ocna Mureş, implicat în accident rutier. Conducea un taxi ce a fost lovit de o şoferiţă

Publicat

smurd

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineaţa, în oraşul Ocna Mureş, Potrivit reprezentanţilor ISU Alba, au fost rănite patru persoane. Echipaje SMURD şi de Ambulanţă au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În accident au fost implicate două autoturisme, care s-au lovit, cel mai probabil din cauza neacordării de prioritate, într-o intersecţie din Ocna Mureş. Potrivit IPJ Alba, cele patru persoane au fost transportate la spital în stare conştientă.

În accident a fost implicat consilierul local de la Ocna Mureş, Dorin Cociş (53 de ani), care, în momentul impactului, se afla la volanului unui taxi Dacia Logan. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 10.30, când o femeie de 38 de ani, D.A., din comuna Baciu, judeţul Cluj, aflată la volanul unui autoturism Opel, nu a acordat prioritate de trecere taxiului condus de consilier, la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu cu Vadului şi a intrat în coliziune cu maşina respectivă. În taxi se mai aflau doi pasageri, soţ şi soţie, în vârstă de 25 de ani, din Ocna Mureş. Cei patru au fost transportaţi la spitalul din Aiud, unde a rămas doar Dorin Cociş, pentru îngrijiri medicale suplimentare, deoarece a suferit mai multe contuzii.

Dorin Cociş este consilier local la Ocna Mureş din partea PNŢCD şi a preluat funcţia de la începutul lunii, după ce Anca Şilip a demisionat din forul local, din motive personale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 10,38, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Vadului din Ocna Mureş a avut loc un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.A., o femeie de 38 de ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu, nu s-a asigurat la intrarea în intersecţia cu strada Vadului şi a intrat în coliziune cu un autoturism taxi condus de C.D., de 53 de ani, din Ocna Mureş.

În urma accidentului, cei doi conducători auto precum şi alte două persoane, ambele în vârstă de 25 de ani, din Ocna Mureş, pasagere în taxi, au suferit leziuni corporale uşoare, C.D., rămânând sub supraveghere medicală în spitalul din Aiud.

În urma testării celor doi conducători auto cu aparatul etilotest, a rezultat că nici unul dintre ei nu era sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului rutier.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax