Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un consilier local din Pianu, găsit de ANI în conflict de interese. Ce acuzații îi aduce agenția

Publicat

Un consilier local din comuna Pianu, Florin Trif, a fost descoperit de Agenția Națională de Integritate, ca fiind în conflict de interese când a votat o hotărâre de Consiliu Local, prin care s-a aprobat organigrama Ocolului Silvic Valea Pianului, acesta fiind și angajat al Ocolului.  

Potrivit ANI, în perioada exercitării mandatului de consilier local (2016 – 2020) a participat la deliberarea și adoptarea a 12 hotărâri ale Consiliului Local Pianu, printre care și Hotărârea Consiliului Local din data de 22 februarie 2019 privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcții și Statului de personal a Regiei Autonome Ocolul Silvic Valea Pianului, deși avea un interes personal în problemele supuse dezbaterilor (având calitatea de angajat în cadrul Ocolului Silvic Valea Pianului RA).

Persoanele care au fost prinse în conflict de interese sau în incompatibilitate de ANI au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Consilierul local Florin Trif din Pianu nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.
 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax