Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un consilier PSD a demisionat din Consiliul Local Teiuș. Cine i-a luat locul

Publicat

teius, psd, organizatie

PSD Teiuș are un nou consilier local, după ce unul dintre consilierii care s-a aflat pe un loc eligibil la alegerile din 2020 și-a dat demisia din funcția. 

Mai exact, potrivit deputatul Marcel Tuhuț, cel care și-a dat demisia din funcția de consilier al Consiliului Local Teiuș, este Mihai Ungur, care se afla la al doilea mandat de consilier local.

Deputatul a precizat pentru alba24.ro că acesta și-a dat demisia din motive personale.

În locul său a venit următorul de pe lista de consilieri locali propuși de social democrați. Este vorba despre Crișan Ioan, care a și fost validat de către o instanță de judecată.

”Admite cererea formulată de Secretarul General al Orașului Teiuș, județul Alba, având ca obiect validare mandat consilier local supleant – Consiliul Local al Orașului Teiuș.

Dispune validarea mandatului de consilier local supleant al domnului Crișan Ioan, membru al Partidului Social Democrat. Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului și secretarului general al unității administrativ – teritoriale. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Aiud”, se arată în soluția pe scurt.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax