Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat în Căptălan, în podul casei. Minorul a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita

Publicat

Un minor în vârstă de 13 ani a fost găsit spânzurat în podul casei sale, în localitatea Căptălan din județul Alba, joi după-masa. Medicii de pe ambulanță au încercat să îl resusciteze timp de aproape o oră, însă din nefericire acesta nu a supraviețuit. 

Potrivit polițiștilor, băiatul a fost găsit în podul casei de către mama sa, care a apelat imediat numărul de urgență 112. Un echipaj de poliție și o ambulanță s-au deplasat la fața locului pentru investigații și resuscitare, însă copilul a decedat.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a întâmplat tragicul eveniment și nici motivele care l-au împins pe băiat să recurgă la acest gest.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 14.02.2013, ora 16.44, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş a fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca un minor de 12 ani, din localitatea Captalan, comuna Noşlac, s-a spânzurat în şura locuinţei sale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în jurul orelor 16,30 minorul a ieşit din locuință pentru a da apă la animale, iar la scut timp a fost găsit de către mama sa, spânzurat de o grindă din podul grajdului.

Un echipaj SMURD a procedat la resuscitarea minorului până în jurul orelor 18.30, când a fost declarat decedat.

Cadavrul a fost depus la morga fostului Spital orășenesc Ocna Mureş, unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Milan

    sâmbătă, 16.02.2013 at 10:49

    Dumnezeu sa-l odihneasca!

  2. madalina

    sâmbătă, 16.02.2013 at 15:23

    dumnezeu sal odihneasca pesaracul bogdan vinteler mia fost cel mai bun coleg de clasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax