Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un copil de 14 ani din Alba Iulia, păcălit de un străin să-i dea telefonul mobil. Bărbatul este cercetat pentru abuz de încredere

Publicat

Un tânăr de 20 de ani din Zlatna s-a ales cu dosar penal pentru abuz de încredere şi furt calificat, după ce l-a convins pe un adolescent din Alba Iulia să-i dea telefonul mobil, pe motiv că trebuia să sune pe cineva şi nu l-a mai returnat.

Miercuri seara, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată privind faptul că un minor de 14 ani din municipiu a fost victima unei infracţiuni de abuz de încredere. Agenții din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliţiei municipiului Alba Iulia l-au identificat pe Marius J. (20 de ani), cu domiciliul în oraşul Zlatna, care, pentru a intra în posesia telefonului mobil, i l-a solicitat minorului, pe motiv că dorea să aibă o convorbire telefonică şi a refuzat să i-l mai restituie.

Tânărul a fost percheziţionat şi asupra sa au fost găsite telefonul mobil luat de la minor, precum şi două conserve de peşte (170 grame fiecare), pe care le furase dintr-un magazin.

Bunurile sustrase au fost restituite părţilor vătămate.

Acum, Marius J. este cercetat pentru abuz de încredere şi furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax