Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un COPIL de 5 ani a MURIT CARBONIZAT, în urma unui INCENDIU la o gospodărie din Cugir. Poliţia a demarat anchetă

Publicat

ac

acoperis flacari incendiu foc Sfârşit crunt pentru un copil în vârstă de 5 ani din Cugir. Acesta a fost găsit fără viaţă, cu trupul carbonizat, în urma unui incendiu care a cuprins o anexă a gospodăriei în care locuia. Din primele date, apelul la 112 ar fi fost dat cu întârziere, pentru că oamenii din zonă ar fi încercat să stingă singuri focul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, joi, 9 iulie, ora 11.55, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că la locuinţa unei familii din oraşul Cugir, s-a produs un incendiu.

Din verificările efectuare a rezultat că părinţii şi-au lăsat nesupravegheaţi cei 3 copii minori în anexa gospodărească la care s-a produs incendiul, iar aceştia s-au jucat cu chibrituri, împrejurare în care au incendiat anexa.

După producerea incendiului doi dintre cei trei minori au reuşit să părăsească anexa, iar celălalt minor, de 5 ani a rămas în interior fiind găsit decedat.

Cadavrul minorului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

Pompieri din cadrul Serviciului de voluntariat situaţii de urgenţă Cugir care au acţionat pentru stingerea incendiului, au constatat că incendiul s-a produs la o anexă gospodărească confecţionată din material lemnos, situată în curtea imobilului susmenţionat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192, alin. 1 din Codul penal.

Din datele prezentate pentru Alba24 de purtătorul de cuvânt al Primăriei Cugir, Luminiţa Birăesc, „voluntarii de la SVSU au fost anunţaţi prin 112 la ora 11.56, privind faptul că pe strada Liliacului, la nr. 22, a izbucnit un incendiu. SVSU a ajuns la faţa locului la 12.05 şi au intervenit pentru stingerea incendiului ce cuprinsese o anexă gospodărească – o magazie de lemne aflată în spatele casei. Focul a fost stins la ora 12.30, iar în magazie a fost găsit corpul carbonizat al unui băieţel în vârstă de 5 ani.

SVSU Cugir a anunţat ISU Alba, pentru a cerceta cauzele incendiului, iar reprezentanţii serviciului de Asistenţă Socială verifică situaţia”.

Potrivit unor surse, băieţelul mai avea doi fraţi – o fetiţă în vârstă de 3 ani şi un băiat de 8 ani, care ar fi reuşit să fugă la timp din magazia cuprinsă de flăcări. De asemenea, tot potrivit unor surse, părinţii copiilor nu s-ar fi aflat acasă în momentul izbucnirii incendiului.

Poliţia a demarat o anchetă, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax