Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un copil de 8 ani a murit înecat în apele râului Mureș. Mama a fost cea care l-a descoperit fără suflare

Publicat

Un copil în vârstă de 8 ani și-a pierdut viața, vineri, după ce s-a înecat în râul Mureș, între localitățile Mirăslău și Decea.

Potrivit IPJ Alba, băiatul, domiciliat în Mirăslău, a plecat vineri de acasă fără știrea părinților. După ceva timp, mama acestuia a observat că lipsește și a intuit că ar fi mers la scăldat. Femeia a fost cea care l-a găsit plutind pe râu. Locul unde băiatul a fost identificat nu este unul cu apă adâncă, dar se pare că în zonă se fac excavații din albie.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 14.10, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în albia râului Mureş, în zona localităţii Miraslău, a fost găsit cadavrul unui minor.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în aceeaşi zi, minorul, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă, fără încuviinţarea părinţilor.

În momentul în care mama sa a constat lipsa lui a început să-l caute, găsindu-i cadavrul în albia râului Mureş, în locul numit Sighet, unde acesta obişnuia să se scalde.

Cadavrul minorului a fost depus la morga Spitalului Municipal Aiud pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax