Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un copil de șapte ani din Câmpeni, surpriza Campionatelor Nationale de Șah pentru juniori. Stan Vlad a luat aur

Publicat

Stan Vlad, un copil de șapte ani din Câmpeni este surpriza Campionatelor Nationale de Sah de șah pentru juniori. La vârsta de doar 7 ani este marea surpriză a Campionatelor Nationale de Sah de șah pentru juniori. Vlad Stan a câștigat titlul național în proba de dezlegări. 

Stan Vlad este un junior din Câmpeni antrenat de Mihnea Costachi și David Cordea, care la doar 7 ani a obtinut medalia de aur la Campionatele Nationale de copii si juniori, proba de dezlegari.

În perioada 11-21 aprilie, la Eforie Nord se desfasoara cele 4 probe ale campionatelor nationale de sah pentru copii si juniori.

La proba de dezlegari, categoria sub 8 ani, Stan Vlad, legitimat la CSM Unirea Alba Iulia, s-a impus clar, cu 25 puncte din 30 posibile. Podiumul competitiei a fost completat de Szabo Viktor si Badescu Matei-Andrei, concursul reunind la start un numar de 35 participanți de la cele mai bune cluburi de șah din România.

Un rezultat bun a obtinut si Macarie Maia-Elisabeta din Ighiu, de la acelasi club, locul 8 la categoria fete sub 18 ani.

Campionatele nationale continua la Eforie Nord cu probele de sah clasic, sah rapid si blitz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax