Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un copil din Blaj s-a ales cu dosar penal pentru șapte pocnitori. Minorul a fost cercetat timp de doi ani de polițiști

Publicat

Timp de aproape doi ani, un copil din Blaj a avut pe numele său un dosar penal. Dosarul penal a fost deschis după ce polițiștii l-au prins cu șapte pocnitori în buzunare. 

Drept urmare, i-au făcut un dosar penal pentru deținere de materiale pirotehnice. În data de 14 noiembrie 2023, magistrații Judecătoriei Blaj au dat o decizie în caz. 

În linii mari, polițiștii din Blaj au avut pe masă un dosar penal deschis pe numele unui copil de 14 ani.

Situația a fost una simplă și des întâlnită în luna decembrie: copilul avea cateva pocnitori în buzunare.

Mai exact, în data de 10 decembrie 2021, polițiștii l-au oprit pe copil în jurul orei 21.10, pe o stradă din oraș. L-au percheziționat și au găsit asupra sa șase pocnitori, de tipul ”Corsar” (cele mici, negre) și o pocnitoare mai mare.

CITEȘTE ȘI: Când este interzis să folosești pocnitori sau artificii: Ce pedeapsă poți să primești dacă încalci legea. Avertismentul poliției

Cele șapte pocnitori au fost confiscate de polițiști. Mai mult de atât, pe numele copilului a fost deschis un dosar penal.

Drept urmare, a început o urmărire penală, iar copilul a primit titulatura de suspect.

Până în 2023, nu au mai fost efectuate activități în dosar. La un moment dat, în data de 12 februarie procurorii au decis să continue urmărirea penală față de copil. Acesta a împlinit între timp vârsta de 16 ani.

Însă, în data de 25 iulie, procurorii au recitit iar dosarul și au decis să ceară renunțarea la urmărirea penală. Însă o decizie în acest sens, a venit câteva luni mai târziu, în decembrie.

După ce dosarul a ajuns la judecători aceștia au considerat că dosarul poate fi închis deoarece fapta este una minoră și nu are sens o continuare a dosarului.

Drept urmare a fost închis. Decizia din 14 a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax