Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un copil din Şard a murit după ce a alunecat pe malul pârâului Ighiel şi s-a lovit cu capul de pietre

Publicat

Un adolescent de 14 ani din Şard şi-a pierdut viaţa în urma unui incident petrecut duminică, pe malul pârâului Ighiel. Împreună cu un prieten, acesta a mers la pescuit şi după o oră, s-au întors acasă. Copilul s-a întors singur, la scurt timp, pe malul pârâului, unde a alunecat şi s-a lovit cu capul de pietrele de pe mal. A murit din cauza leziunilor.

Luni, în jurul orei 8.50, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, cu privire la faptul că urmează să efectueze autopsia medico-legală a unui minor de 14 ani, decedat de raza localității Şard.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că duminică, 23 iunie, în jurul orei 11.35, T.O.T., a fost găsit de către un cetăţean din localitatea Ighiu, în stare de inconştienţă, pe malul pârâului Ighiel. Acesta a anunţat imediat familia minorului, care a luat măsuri pentru anunţarea ambulanţei.

Poliţiştii au stabilit că minorul, împreună cu un alt copil, în vârstă de 9 ani, s-au dus la pescuit, pe malul pârâului, duminică dimineaţa. După aproximativ o oră, cei doi minori au plecat acasă însă, la scurt timp, minorul de 14 ani s-a întors pe malul pârâului unde, pe o suprafaţă abruptă, a alunecat şi s-a lovit cu capul de pietrele de pe mal.

Minorul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba, unde a decedat.

Potrivit concluziilor medico-legale formulate în cauză, moartea acestuia a fost violentă şi a fost cauzată de hemoragia şi dilacerarea cerebelală consecutivă unui traumatism cranio-vertebral cu luxație vertebro-bazilară, leziuni care s-au putut produce prin cădere pe un plan dur neregulat.

Nu există suspiciuni cu privire la decesul minorului.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax