Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un copil în vârstă de 12 ani din Henig a decedat după ce a fost lovit de un fulger. Se întorcea cu vitele de pe pășune

Publicat

Un copil în vârstă de 12 ani a decedat după ce a fost lovit de un fulger, duminică seara, în locul numit „în Grui”, din satul Henig, comuna Berghin.

Minorul se întorcea cu vitele de pe păşune, spre casă.

Copilul a fost găsit de tatăl său, căzut, în apropierea casei. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, paramedicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes, căci, din nefericire, băiatul nu mai respira.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “La data de 15.07.2012, ora 20.10,  polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vințu de Jos au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la decesul unui minor în vârstă de 12 ani.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vințu de Jos și Inspectoratului de Poliție Județean Alba, care, din primele cercetări, a constatat faptul că I.I.M., de 12 ani, din comuna Berghin, a fost lovit de un fulger în timp ce supraveghea mai multe animale pe câmp.

Trecându-se la examinarea sumară a corpului, polițiștii au constatat că acesta nu prezintă alte urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, trupul neînsuflețit al minorului a fost transportat şi depus la Serviciul de Medicină Legală Alba în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Utiu

    luni, 16.07.2012 at 10:52

    Imi pare foarte rau pt el! A fost un baiat bun! 🙁 Dumnezeu sa il aiba in paza! Vei ramane in inimile noastre, Mihaita!:(

    • olimpia

      duminică, 22.07.2012 at 00:16

      un inger care sa ridicat in cer dumnezeu sa-l aiba in grija lui

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax