Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

UPDATE FOTO: Tragedie în Munții Apuseni. Un băiat de 13 ani s-a înecat în apele unui lac artificial din comuna Vidra

Publicat

Un băiat în vârstă de 13 ani a fost extras de pompieri, joi după-amiaza, din apele unui lac artificial aflat în satul Bogdănești, comuna Vidra. Salvatorii au încercat câteva zeci de minute să îl resusciteze însă din nefericire minorul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat. 

UPDATE, ora 20:00 – Potrivit ISU Alba, căutarea persoanei înecate a fost într-un lac artificial aflat în satul Bogdănești, comuna Vidra, la coada barajului Mihoești (spre Ponorel).

UPDATE, ora 18:40 –  Potrivit ISU Alba, din nefericire, victima, un băiat, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, acesta fiind declarat decedat.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Stația de pompieri Câmpeni, intervine pentru extragerea unei victime din Barajul Mihoesti. Victima în vârstă de 13 ani, a fost extrasă din apă.

În jurul orei 18:00 au început manevrele de resuscitare.

La fața locului salvatorii au intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambulanță SMURD B2 și o barcă pneumatică.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax