Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un coteț, ”mărul discordiei” într-o familie din Câmpeni: Femeie alergată cu toporul și lovită cu ouă de găină în cap, de un frate

Publicat

Un coteț de găini a devenit ”mărul discordiei” într-o familie din Câmpeni, iar scandalul s-a terminat cu un ordin de protecție. Este vorba despre o ceartă între un bărbat, sora și nepoata sa, care a fost tranșat de instanță.

În data de 11 aprilie 2024, magistrații Judecătoriei Câmpeni au emis un ordin de protecție, iar motivare a devenit publică.

Din câte se pare, bărbatul nu era de acord cu un coteț montat în curtea victimelor și l-a distrus. S-a întâmplat în data de 30 martie 2024.

Un coteț, mărul discordiei

Atunci după ce a distrus cotețul, cei din familie cu care se ceartă au adus un coteț nou, notează magistrații. După ce a văzut cotețul nou, bărbatul fiind și sub inflluența băuturilor alcoolice, a început un scandal.

A amenințat că dă foc la noul coteț, dar le-a și fugărit prin curte cu un topor pe cele două femei.

Mai mult de atât, situația era una tensionată în curtea acestora, iar bărbatul le-a spus că dacă vor continua să meargă la cotețul unde stau găinile, vor ajunge să își dea în cap.

Ordin de protecție emis de magistrați

De asemenea, într-o dimineață bărbatul i-a aruncat femeii cu ouă în cap.

Sora acestuia nu a mai suportat scandalul și a mers la poliție. După, cazul a ajuns pe masa magistraților din Câmpeni care au emis un ordin de protecție.

Mai exact, l-au obligat pe bărbat să păstreze o distanță de minim zece metri față de reclamanți și să nu îi contacteze timp de trei luni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax