Connect with us
Publicitate

AIUD

Un craiovean, hoț în Alba. A furat bani și bijuterii dintr-o casă din Sâncrai și portofelul unui bătrân din Aiud

Publicat

hoti

Un craiovean de 32 de ani este cercetat pentru două furturi comise în județul Alba. Se pare că bărbatul ar fi intrat într-o casă din Sâncrai de unde ar fi sustras bani și bijuterii, în valoare de 6.000 de lei. Mai mult, la câteva zile distanță de la furtul din locuință, acesta ar fi furat portofelul unui bătrân din Aiud. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 aprilie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, ca persoană bănuită de săvârşirea a două furturi care au fost sesizate poliţiei în zilele de 7 şi 11 martie 2019.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, la data de 7 martie 2019, în jurul orei 12.00, ar fi escaladat gardul unui imobil din localitatea Sâncrai şi, prin efracţie, ar fi pătruns în locuinţă de unde ar fi sustras bani şi bijuterii în valoare totală de 6.000 de lei.

La data de 11 martie, în timp ce se afla pe o stradă din Aiud, bărbatul l-ar fi abordat pe un vârstnic şi, profitând de neatenţia acestuia, i-ar fi sustras portmoneul în care avea o sumă de bani şi acte.

Pentru documentarea activităţii infracționale a bănuitului, poliţiştii din Aiud au percheziţionat locuinţa sa din Craiova.

Prejudiciile au fost recuperate integral şi restituite păgubiţilor.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a bărbatului din Craiova.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax