Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un cugirean riscă să ajungă după gratii, pentru că vroia să folosească un nunceag pe spatele unei cunoştinţe

Publicat

Jandarmii au oprit pe stradă un cugirean de 32 de ani, care a fost identificat având asupra sa un nunceag. Bărbatul riscă închisoare.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit că bărbatul intenţiona, duminică, să-i aplice o corecţie fizică unei cunoştinţe cu care în trecut avusese o altercaţie şi pe care spera să o întâlnească din nou cu ocazia festivalului „Toamna Cugireană”.

Jandarmii au ridicat arma albă în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „ port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax