Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un cunoscut dealer de droguri din Ocna Mureș condamnat la Tribunalul Alba. Martori din proces au declarat că vindea și la minori

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș a fost condamnat recent de judecătorii Tribunalului Alba pentru trafic de droguri. Din motivarea instanței rezultă faptul că bărbatul era cunoscut ca fiind dealer de droguri atât în Ocna Mureș, dar și în Cluj. 

Printre clienții acestuia s-ar fi numărat și minori, au precizat martori în timpul anchetei.

În data de 27 octombrie 2022, magistrații Tribunalului Alba l-au condamnat pe acesta în primă instanță.

Potrivit motivării instanței, anchetatorii au putut să probeze 22 de fapte, cu ajutorul unor colaboratori sub acoperire sau a filajelor.

Polițiștii anti drog din Alba s-au sesizat din oficiu la sfârșitul anului 2020 că bărbatul vindea droguri în oraș.  Însă din câte se pare acesta vindea droguri de mai mult timp.

Următorul pas a fost să introducă în lista de clienți a acestuia un colaborator sub acoperire care să cumpere droguri.

De asemenea în timpul anchetei mai mulți martori au declarat că au cumpărat droguri de la inculpat.

”Din procesul-verbal din data de 03.02.2021 rezultă că în data de 02.02.2021, colaboratorul sub acoperire  a cumpărat de la numitul (…) un plic din plastic tip ziplock care conține masă vegetală uscată de culoare verde oliv, cu aspect și miros specifice genului cannabis, contra sumei de 50 lei(…)

„Am cumpărat de la acesta de câteva ori canabis, de vreo 10 ori în perioada iulie-august 2020, de fiecare dată câte un gram, cu prețul de 50 lei de fiecare dată”, a declarat un martor în dosar.

(…)Se știe prin Ocna Mureș și prin Cluj-Napoca că vinde și consumă droguri și că e foarte prăjit”, a declarat un alt martor.

A mai arătat că ştia că inculpatul vinde prin Ocna Mureș şi Cluj, aşa cum toată lumea ştia că inculpatul vindea droguri. Din auzite, ştie că copiii pe care i-a enumerat în declaraţia consumau şi cumpărau de la inculpat droguri.

A mai arătat că a fumat într-un grup un joint, toţi care erau în cameră; mai multe persoane, printre care şi inculpatul. Nu ştie dacă era cannabis sau altă plantă. După ce i s-a lecturat declaraţia a arătat că este adevărat că în anul 2019 a primit de la inculpat cannabis pe care l-a consumat.

A precizat că inculpatul i-a vândut doar” sare”, doar etnobotanice şi nu ştie să fi vândut cannabis ; nu ştie ce conţine ,,sarea” dar arată că era o substanţă care îţi dădea o energie”, se arată în motivarea instanței.

Procurorii au reușit să probeze 22 de fapte materiale, iar pentru acestea bărbatul a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Alba.

În data de 27 octombrie 2022, bărbatul a fost condamnat la 2 ani și două luni de închisoare cu suspendare și o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 zile în cadrul Primăriei Ocna Mureș sau Primăriei comunei Unirea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 07.11.2022 at 12:05

    Se ştia de mult….Păi ce, nu a mai cotizat şi a fost săltat ? Oricum asta ştie să facă şi de acum încolo o va face şi mai bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax