Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un cuplu certăreţ i-a pus de două ori pe drum pe jandarmi, într-o noapte

Publicat

DSC

Într-un interval de 6 ore, jandarmii au fost nevoiţi să intervină de două ori pentru a rezolva neînţelegerile unui cuplu care locuieşte pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia.

Miercuri, în jurul orei 22.00, D.T. a solicitat telefonic intervenţia jandarmilor, pentru a o salva de furia concubinului. Ajunşi de urgenţă la faţa locului, jandarmii au constatat că bărbatul, de 49 de ani, aflat în vădită stare de ebrietate, găsise ca singură cale de rezolvare a problemelor sentimentale pe care le avea cu concubina izgonirea de la domiciliu a acesteia, precum şi a fiicei minore.

Oamenii legii au mediat neînţelegerile dintre cei doi, au prevenit apariţia unor vătămări corporale, i-au recomandat bărbatului să renunţe la această atitudine faţă de ceilalţi membri ai familiei şi, în conformitate cu prevederile legale, l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei. Liniştea în cuplu nu a durat însă mai mult de şase ore, după care femeia a apelat din nou la ajutorul forţelor de ordine, deoarece, spunea aceasta, bărbatul, mai beat ca în ajun şi mai dornic a demonstra cine este “ şeful în bătătură”, o scosese din nou afară din casă. Anesteziat de alcool şi hotărât să elimine orice potenţială ameninţare la titlul de “stăpân al casei”, prin agresiuni verbale, bărbatul şi-a obligat şi fiica să părăsească locuinţa comună.

Intervenţia oportună a jandarmilor a dus la rapida aplanare a scandalului, la prevenirea apariţiei unor fapte de natură penală şi la întoarcerea acasă a celor două femei. Ţinând cont de starea materială precară, bărbatul a fost din nou sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, însă de data aceasta jandarmii i-au explicat, pe îndelete, consecinţele faptelor sale. Acesta s-a dovedit a fi foarte cooperant, pe măsură ce trecea efectul alcoolului şi până la această dată, 5 mai, aplică îndrumările jandarmilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax