Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Un deputat de Alba vrea să-i facă pe comercianți să înlocuiască electrocasnicele care se strică în perioada de garanție

Publicat

racuci

Mai mulţi parlamentari, printre care și deputatul PNL de Alba Claudiu Răcuci, vor să revoluţioneze modul în care se oferă garanţie pentru electrocasnice.

Aceștia au depus o inițiativă legislativă prin care magazinul care a vândut un produs care s-a stricat în perioada de garanţie, să ofere imediat un altul pe perioada reparaţiei.

Aleşii spun că magazinele şi producătorii nu sunt de acord cu această iniţiativă, dar legea va repara relaţia pe care o au cu clienţii.

Cei opt deputaţi PNL care au depus proiectul spun că oamenii se plâng de produsele comercializate în România. ”Cel care a cumpărat acel produs să se folosească de el, tu dacă îi dai garanţie, e normal să îi asiguri ceva în schimb.

Gândiţi-vă, aveţi o maşină de spălat sau un frigider, o familie care nu îşi permite să aibă două produse de acest tip în casă, ce face pe timp de vară 30 de zile?”- își argumentează inițiativa legislativă Claudiu Răcuci

Pe lista obiectelor care ar intra pe această listă se numără: televizoare, frigidere, aspiratoare, aragaze maşini de spălat, dar şi telefoanele mobile.

Nu toţi aleşii sunt atât de optimişti în privinţa proiectului de lege, unii dintre aceștia spunând că o astfel de obligativitate ar putea crește prețul electrocasnicelor sau că ar fi greu de aplicat de comercianți în unele cazuri cum ar fi frigiderele, aragazele sau mașinile de spălat.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Barna Marius

    duminică, 10.03.2019 la 09:29

    Daca se strica sa fie inlocuit si gata , nui voie in garantie sa se strice nimica ! ori fac produse bune ori pleaca de pe piata !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. La intrarea în închisoare a fost huiduit de mai mulți manifestanți

Publicat

dragnea 2

Liviu Dragnea a fost adus cu o mașină Dacia Duster în urmă cu câteva minute, la Penitenciarul Rahova. Acesta a intrat pe aceiași poartă pe care a fost adus și fostul său coleg de partid, Radu Mazăre.  Lângă intrarea Penitenciarului Rahova s-au aflat mai mulți manifestanți care l-au huiduit pe Liviu Dragnea, ba mai mult […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba: Amendă în valoare de 2.600 de lei și mai multe avertismente, date de inspectori

Publicat

itm alba

Inspectorii ITM Alba au dat amenzi în valoare totală de peste 2.500 de lei în urma controalelor efectuate la agenţi economici, săptămâna trecută. Au depistat mai multe nereguli în activitatea firmelor. În domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 42 de unități, cu 387 de angajați, unde au constatat 72 de deficiențe, pentru care au aplicat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Dragnea s-a PREDAT la Penitenciarul Rahova. Diversiune și cursă nebună prin București cu o mașină ”momeală”

Publicat

s

UPDATE: Liviu Dragnea a intrat pe porțile penitenciarului Rahova, adus de o mașină a poliției, după o diversiune și o cursă nebună prin București, cu ziariștii pe urme. Dragnea va fi încarcerat și își va petrece următorii trei ani și șase luni în închisoare, după ce a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Rădulescu, după condamnarea lui Dragnea: Medicii să dea salariile înapoi, fermierii să dea subvenția la USR

Publicat

Declarații halucinante ale unui lider al partidului de guvernământ. Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, unul dintre vârfurile de lance din Parlament împotriva justiției, a izbucnit luni, după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea și după pierderea zdrobitoare a alegerilor, spunând că medicii să dea înapoi măririle de salarii și apoi să plece din țară.  „A fost […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate