Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un deputat din Alba spune că-și vinde o mașină, ca să plătească factura la curent. Care este suma și ce venituri are

Publicat

Deputatul Daniel Rusu, fost primar al comunei Șpring și fost președinte al organizției județene AUR, spune că-și vinde mașina, ca să poată achita factura primită la energie electrică.

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

Acesta precizează că ”nu este o glumă” și dă prețul mașinii, echivalent al sumei de plătit pentru factura la curent cu dată scadentă în 8 octombrie.

Factura din imagini este pentru ”client casnic”, iar perioada de facturare – 4 luni.

Postarea acestuia a generat și comentarii. A fost întrebat dacă luna viitoare își vinde și casa, iar alții au sesizat că au primit facturi la valori similare.

Deputatul Daniel Gheorge Rusu a fost ales în Parlamentul României, în 2020, în circumscripția Alba, pe listele AUR. În luna mai 2022, a părăsit formațiunea politică. În perioada 2021-2022, acesta a fost și vicelider al grupului parlamentar AUR. De asemenea, a fost președintele filialei AUR Alba.

Un deputat din Parlamentul României primește o indemnizație lunară în valoare de aproximativ 10.500 lei, iar dacă are și funcții în forul legislativ, indemnizația lunară crește.

Pe lângă indemnizație, primește sume forfetare (diurne/zi pentru zile de lucru în Parlament – 260 lei/zi în 2021, pentru deplasarea lunară în circumscripția electorală / decontare transport cu trenul /autoturismul/avionul – 1.400 lei pe lună în 2021), dar și decontarea chiriei în București – 4.400 lei în 2021, bani pentru funcționarea cabinetului parlamentar (aprox. 25.000 de lei).

sursă: Facebook / Daniel Gheorghe Rusu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 30.09.2022 at 21:07

    Eşti unul dintre mulţii fripturişti ieşiţi din neguri, cu ajutorul AUR. Acum dai cu tifla. Ce om de ra….t poţi să fi.Cred că în timpul liber sudezi, d”aia ai aşa factură mare la curent.

  2. Nea nelu

    sâmbătă, 01.10.2022 at 14:56

    Morala:daca un deputat trebuie să vândă masina,un muncitor cu salariul minim trebuie să vândă casa.Rusine clasei politice.

  3. marius

    sâmbătă, 01.10.2022 at 15:44

    pai de ce posteaza doar jumatati de masura, pagina 2 unde scrie cati kw a consumat nu scrie , si inca ceva a uitat sa spuna ca nu a mai platit curent de 9 luni, ei cred ca noua nu ne vin facturi de curent acceptabile 100-300 ron pe luna ca sa punem botul la ce posteaza ei pentru reclama lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate