Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un deținut a cerut la Tribunalul Alba, daune de 12 miloane de lei pentru o ”sentință dată cu rea voință”. Decizia magistraților

Publicat

inchisoare

Ibram Manet, un deținut, închis la Penitenciarul Oradea, a acționat în instanță Judecătoria Oradea și a cerut ca instanța bihoreană să îi plătească 12 milioane de lei cu titlul de daune morale.

Cererea deținutului a fost judecată de Tribunalul Alba. Într-o cerere scrisă de mână, denumită ”Memoriu – Sesizare” și încă un document numit ”Sesizare Președintelui Tribunalului Alba”, Ibram a detaliat motivele pentru care a dat în judecată instanța din Bihor.

Acesta a susținut că Judecătoria Oradea, ”a pronunțat cu rea voință” printr-o sentință penală, care a privit o abatere disciplinară ușoară, ca deținutul să fie pus 10 zile la izolare și să fie fie trecut la regim închis de maximă siguranță, se arată în motivarea Tribunalului Alba.

De asemenea, acesta a mai motivat că printr-o altă sentință dată tot de judecătoria din Oradea a fost mutat la regim de maximă siguranță.

În data de 4 decembrie, Tribunalul Alba a analizat cererea de chemare în judecată a Judecătoriei Oradea și a constatat că nu este competența instanței albaiuliene, ci competența aparține Tribunalului Bihor să judece litigiul dintre deținut și instanța bihoreană.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax