Connect with us
Publicitate

AIUD

Un deținut al Penitenciarului Aiud a fost condamnat după ce a distrus ușa metalică de la curtea de plimbare. Ce pedeapsă a primit

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un deținut al Penitenciarului Aiud a fost condamnat recent pentru distrugere, după ce a lovit cu pumnii și picioarele ușa metală de la curtea de plimbare, din interiorul Penitenciarului de Maximă Siguranță. 

Faptele s-au petrecut în luna aprilie a anului 2019, dar o condamnare a venit în 9 decembrie 2022, dosarul fiind judecat pe rolul Judecătoriei Aiud. De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică pe portaul rejust.ro.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că în data de 16.04.2019, în jurul orei 09.00, în timp ce inculpatul, persoană privată de libertate în Penitenciarul Aiud, se afla în curtea de plimbare F.8 a Penitenciarului Aiud, în urma unui conflict verbal avut cu deținutul K. care se afla în curtea de plimbare F.12, a deteriorat ușa metalică a curții de plimbare F. 8, prin lovirea acesteia în mod repetat cu pumnii și picioarele, faptă care a avut ca şi consecinţă producerea unei pagube în patrimoniul persoanei vătămate Penitenciarul Aiud în sumă de 321,79 lei”, se arată în motivarea instanței din Aiud.

Drept urmare, magistrații i-au adăugat la pedeapsă încă trei luni de închisoare pentru distrugere.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax