Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un deţinut de la Penitenciarul Aiud a murit la spital, după o infecţie în organism. Avea dese tentative de automutilare: Își bătea cuie în cap

Publicat

penitenciarul-aiudUn deţinut de la Penitenciarul Aiud a decedat, luni, la spitalul din Alba Iulia, în urma unei infecţii în organism.

Tânărul în vârstă de 34 de ani a fost transferat în comă profundă de la unitatea medicală din Aiud, cu trei zile înainte, iar medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Potrivit unor surse medicale, acesta ar fi avut anterior tentative de suicid, după ce şi-a bătut cuie în cap.

M.M. (34 de ani) a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia pe 3 aprilie, în comă de gradul II-III, cu bronhopneumonie bilaterală, abcese cerebrale şi stare septică. A fost internat, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa, iar decesul a fost constatat, prin stop cardio-respirator, la ora 8.30, în data de 6 aprilie.

Surse medicale au precizat pentru Alba24 că tânărul a mai fost pacient în spital, având corpuri metalice străine în zona capului (cuie). Bărbatul era condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor calificat şi era din judeţul Bistriţa Năsăud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax