Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un drum care face legătura între județul Cluj și o zonă pitorească din Alba, reabilitat. A fost așternut primul strat de asfalt

Publicat

Consiliul Județean Cluj modernizează o porțiune de drum care face legătura cu județul Alba, respectiv cu zona turistică a Munților Apuseni, dar și cu zona Rimetea. Lucrările avansează rapid și a fost așternut deja primul strat de asfalt. 

Este vorba despre drumul județean DJ 107M Luna de Sus – Băișoara – Buru – limită cu județul Alba.

„Finalizarea acestui proiect are o importanță aparte atât pentru localnici, cât și pentru turiștii care vizitează zona montană a județului.

Drumul județean 107M este unul strategic deoarece reprezintă legătura directă între DN 1 (E60) și DN 75 care asigură accesul spre municipiul Cluj-Napoca și spre județul Bihor (DN 1), respectiv  spre județul Alba (DN 75).

De asemenea, acest drum traversează una dintre cele mai pitoreşti zone montane și turistice din judeţul Cluj” a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În această etapă se execută operațiuni ce vizează patru poduri, dintre care două noi, la care s-au asigurat variante ocolitoare.

Totodată, pe anumite sectoare se desfășoară lucrări de așternere a primului strat de asfalt – binder.

De altfel, acestea au fost deja finalizate pe sectorul Băișoara – Surduc – Buru – limită cu județul Alba, cu excepția zonelor de poduri și pe raza localității Iara, unde Primăria comunei Iara desfășoară lucrări de investiții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petrisor Lucia

    vineri, 02.09.2022 at 09:06

    Domnule Tise! Asfaltați prin pădure foarte bine. Pe drumul județean. din Gilau str Someșul rece de 2 săptămâni trăim un clvar. Au decopertat asfaltul bun și pietrișul bun și au adus pământ. Stam în praf de nedescris. Acum plouă .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax