Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un economist și o fostă funcționară la Poștă, candidații Partidul Mișcarea Populară Alba pentru primăriile Cugir și Sâncel

Publicat

20160129_105947 Vineri, organizaţia Alba a Partidului Mișcarea Populară a prezentat doi noi candidați pentru alegerile locale. Este vorba despre Sorin Vasile pentru Primăria orașului Cugir și Ștefania Maria Anușcă pentru Primăria comunei Sâncel.

Partidul Mișcarea Populară continuă să își prezinte candidații care vor intra în lupta pentru primăriile județului Alba.

În conferința de vineri au fost prezenţi cei care participă la alegerile locale din 5 iunie pentru funcţiile de primari la Cugir, respectiv Sâncel.

 

20160129_105938 Sorin Vasile are 39 de ani și are profesia de economist. Este administrator al unei firme și consilier local în orașul Cugir, fiind ales din partea partidului PP-DD. A absolvit Facultatea de Științe Economice și spune că a intrat în Mișcarea Populară pentru că a văzut un colectiv de oameni tineri, un partid care este în formare. Potrivit acestuia, marile probleme sunt locurile de muncă și integrarea tinerilor.

„Cugirul a fost o zonă industrializată, cu o puternică Fabrică de Arme. Ar trebui schimbate multe, începând de la o cooperare între fabrică, administrația locală și școală. Nu mai sunt școli profesionale, se merge pe ideea teoretică, să facă licee teoretice. Nu toți elevii pot să termine un liceu teoretic, să își ia bacul și să aibă o funcție în diferite domenii sociale și atunci cei care nu sunt îndreptați spre o muncă să își câștige un salariu, să își poată întrețină familiile și să își poată plătii datoriile către stat”, a spus Sorin Vasile.

Sorin Vasile spune că la ora actuală s-a făcut un acord între Primărie și privații care au firme pe domeniul industrial Cugir și s-a creat o clasă, însă „sunt foarte mulți elevi care se duc înspre liceele teoretice și care nu își pot lua bacalaureatul iar ulterior nu își găsesc un loc de muncă. Mergem pe același clișeu că în România se cere școală la orice. Este foarte multă nevoie de muncă calificată în fabricile din Cugir și în domeniile private din oraș”, a mai spus Vasile.

20160129_105912 Ștefania Maria Anușcă are 38 de ani și este din Sâncel. A lucrat 10 ani la Poștă și în prezent studiază la Școala Postliceală Sanitară. Spune că nu a mai făcut politică, dar este dispusă să învețe.

„Mă voi consulta cu oamenii responsabili și voi fi pregătită ca atunci când voi fi aleasă să mă ridic la așteptări. Vreau să fiu corectă, nu voi promite minuni însă sunt convinsă că voi schimba multe lucruri în localitatea noastră. În primul rând aș putea schimba relația cetățeanului cu primarul, ca atunci când o persoană vine în Primărie să fie ascultat și să i se rezolve orice problemă ar avea”, a spus Ștefania Maria Anușcă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax