Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un elev din Alba a luat locul I la un concurs național de eseuri, organizat de Ministerul Justiției. Vrea să devină judecător

Publicat

Un elev din Alba a luat locul I la un concurs național de eseuri pentru elevii de gimnaziu si liceu organizat de Ministerul Justiției în colaborare cu Ministerul Educației, CSM, ÎCCJ, PÎCCJ și UNBR

Eduard Tudor Vasiu, elev la HCC din Alba Iulia, a luat locul I la Concursul Național de Eseuri cu tema “Dreptul în viața de zi cu zi”.

Eseul săi s-a numit ”Judecător în devenire – între tradiție și pasiune”.

Lucrările înscrise au fost corectate și jurizate de judecători, procurori și alți reprezentanți ai instituțiilor implicate.

Acesta a fost invitat la București, unde a vizitat instituțiile juridice și unde a avut ocazia să poarte discuții cu judecători, procurori și avocați.

”Am ales să particip la acest concurs, tocmai pentru că-mi doresc să urmez Facultatea de Drept și să devin mai apoi magistrat, respectiv judecător.

Prin participarea în cadrul acestui concurs, mi-am aprofundat potențialul juridic, dorindu-mi să dovedesc faptul că se pot construi idealuri și experiențe juridice și la un rang preuniversitar și premergător drumului profesional pe care vreau să merg” a spus Eduard Tudor Vasiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    duminică, 05.11.2023 at 18:29

    „pasiune” pentru pensi(e ) i speciale ?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax