Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un elev premiant din Hunedoara s-a sinucis înainte de BAC din cauză că ar fi fost batjocorit de colegi

Publicat

g

Detalii noi apar în cazul unui adolescent de 18 ani, premiant, care tocmai a absolvit clasa a XII-a și se pregătea pentru BAC și care a fost găsit spânzurat la marginea oraşului Petrila din județul Hunedoara în seara dinaintea primei probe scrise a examenului. Prietenii spun că nu a mai suportat umilirile la care fusese supus.

Când a fost găsit, George Costache purta un tricou cu mesajul „The Walking Dead” (Mortul Umblător). Prietenii lui susțin că George nu l-a îmbrăcat întâmplător, ci pentru că era poreclit „Zombie”. Mai mult, era adesea ironizat și chiar batjocorit pentru că provenea dintr-o familie modestă, relatează gddhd.ro.

Tânărul era izolat, dar a fost cunoscut drept un elev conștiincios, premiant. Cea mai apropiată relație o avea cu o adolescentă pe care o cunoscuse online. Fata a transmis un mesaj zguduitor după ce a aflat că George a murit.

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura; ți-au zis ZOMBI. Așa că ai decis sa pui capăt, agățandu-te și lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simțit și îmi pare așa rău că în ultimul timp n-am mai fost așa apropiați. Știu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alții să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simțit tu”, este mesajul postat de adolescentă pe pagina de Facebook a lui George.

Polițiștii de la Petrila fac cercetări. Potrivit șefului instituției, Cristian Tatra, nu există indicii de comitere a vreunei fapte penale.

George Costache absolvise liceul cu o medie de peste 9. A fost găsit spânzurat într-o pădurice de la marginea localității. Ziua și-a petrecut-o cu familia și nu a dat niciun semn că ar fi fost tulburat.

Sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax