Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un elicopter sovietic, care zburase clandestin în România, a fost găsit întâmplător la câteva zile de la prăbușire

Publicat

d
UPDATE: Detalii noi ies la iveală în cazul pilotului decedat în urma prăbuşirii unui elicopter la Săpânţa, în judeţul Maramureş. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, originar din Belarus, era comandantul adjunct al echipei de elicoptere din Minsk. Acesta fusese dat dispărut de familie din data de 5 martie.

Un elicopter de fabricație sovietică, care zbura clandestin în spaţiul aerian al României s-a prăbușit în Maramureș. Pilotul a fost găsit mort, iar anchetatorii spun că accidentul aviatic a avut loc în urmă cu câteva zile.

Epava a fost descoperită de un cioban, într-o pădure de lângă Săpânța, într-o zonă greu accesibilă. Elicopterul este de tip Kamov-26, folosit în special în agricultură, pentru stropirea terenurilor cu soluții de fertilizare sau cu insecticide.

În acest caz, este posibil ca avionul să fi fost folosit, cel mai probabil, pentru traficul cu țigări, mai ales că nu are nici un însemn de înmatriculare, spun surse din anchetă.

Sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 10.05.2019 at 19:09

    Ce bine-i pazita granita !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax